Scooter examen CBR

Rijexamen test

De rechter zei dat er een ‘enorm risico voor de openbare veiligheid’ was

‘U zegt dat een vriend u heeft verteld hoe u met deze zwendel moet omgaan. https://verkeersborden.nu heeft alle informatie.

‘Ik accepteer niet dat je zo getraumatiseerd was door wat er in je jeugd met je is gebeurd dat je niet eens naar me kunt kijken terwijl ik tegen je praat.

‘Je had genoeg neef om met iemand te praten die je vertelde hoe je vals moet spelen bij een examen.

Scooter theorie examen

‘Je bent als asielzoeker naar dit land gekomen omdat je beweerde dat je van religie was veranderd en uitzonderlijk verlof hebt gekregen om in dit land te blijven. bromfiets theorie examen om te slagen.

Asielzoeker Reza Reyhani reisde vanuit Londen om de test af te leggen in het testcentrum van Leicester in Halford Street.

Olivia Maginn, vervolger voor de Driver and Vehicle Standards Agency, zei dat de 30-jarige Reyhani het Rutland Center in de stad bezocht, waar zijn vreemde gedrag verdenkingen opriep.

Ze zei: “Er is een gebruikelijke methode om vals te spelen waarbij kandidaten een voice-over-faciliteit aanvragen bij de test, wat betekent dat vragen en antwoorden niet alleen op het scherm worden weergegeven, maar ook worden doorgegeven met een hoofdtelefoon.”

Mensen die moeite hebben met het spreken en verstaan ​​van Engels, mogen headsets aanvragen om de vragen voor te lezen.

Apparaat naar het midden gesmokkeld

Mevrouw Maginn zei: “De gebruikte methode was door een Bluetooth-apparaat binnen te smokkelen.

“Medewerkers in het centrum hebben niet de bevoegdheid om een ​​persoon te zoeken en de manier waarop daders werken is door Bluetooth te koppelen aan een mobiele telefoon die is uitgescheiden over hun persoon en die is verbonden met een andere persoon daarbuiten, terwijl de vragen en antwoorden worden doorgegeven aan de kandidaat.”